Bookhaul Oktober

Vandaag is het alweer de laatste dag van de maand. Oktober was een zeer succesvolle maand wat mijn boekenoogst betreft! Voor we aan november beginnen, wil ik jullie graag laten zien welke boeken ik de afgelopen maand heb mogen toevoegen aan mijn collectie. Zoals je op de foto kan zien, zijn dat er heel wat! In totaal gaat het over maar liefst 17 boeken (als je de box als één boek telt).

Van deze 17 prachtexemplaren, is er één boek dat ik digitaal ontving, namelijk Alles voor de show van Roline Hiltermann. Ik hoop dat ik snel in dit boek kan beginnen want ik kijk uit naar een feelgood-boek. En ik wil jullie graag mijn mening zo snel mogelijk met jullie delen.

Naast dit ebook, ontving ik nog 10 andere recensie-exemplaren. Van twee boeken kan je de recensie ondertussen al terugvinden. Dat zijn Wachten op monsieur Bellivier van Britta Röstlund (voor de recensie kan je hier klikken) en Schildpadden tot in het oneindige van John Green (die recensie vind je hier). De recensie van Dwaalspoor van Pjotr Vreeswijk deel ik graag met jullie volgende week. De andere boeken waar je binnenkort een recensie mag van verwachten zijn: De zeven zussen van Lucinda Riley, Maalstroom en Doodvonnis van Pepper Kay, Hij is van mij en Blindelings van Chinouk Thijssen, Gewoon leven van Luc Descamps en Voorlopers van Mirjam Hildebrand (maar dat is voor De Leesfabriek).

Naar aanleiding van de Boekenbeurs besloot ik mezelf alvast wat op te warmen en een aantal boeken aan te schaffen om te laten signeren. Welke auteurs wil ik graag een bezoekje brengen? Inge Verbruggen schreef Doodverklaard en tekende ondertussen met veel plezier mijn boek. Ook Sylvia van Driessche tekende mijn exempleer van Liefdestips aan mezelf (waar ik binnenkort iets heel leuks over bekend ga maken en een recensie ga over schrijven) en ook het nieuwste boek van Griet Op de Beeck Het beste wat we hebben wil ik graag gesigneerd toevoegen aan mijn collectie.

Daarnaast kocht ik eindelijk ook Geestverwanten van Hilda Spruit (zij vertelt jullie binnenkort zelf wat meer over haar boek en schrijfproces, dus hou mijn blog in de gaten!), de box van Sara Raasch met de trilogie Sneeuw als as en het prachtige boek De poppenmaker van Krakau van R. M. Romero.

Dank aan alle uitgevers voor de recensie-exemplaren en aan de auteurs voor deze hele hoop boeken!

Welke boeken kocht jij in oktober?

Liefs,

Valerie

Eén gedachte over “Bookhaul Oktober”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s