Unboxing: ‘Winter Box’ – Proud Book Junk

Het is weer tijd voor een unboxing want afgelopen week ontving ik de winter box van ProudBookJunk. Je kan haar kennen van de fantastische bladwijzers en bookstagramcards die ze maakt. Dus ik was meteen verkocht toen ik zag dat ze een box ging uitbrengen. En na het openen van de box kan ik alleen maar zeggen dat ik mega fan ben!!

Het is altijd moeilijk een evenwicht te vinden op bookstagram foto’s als je kaartjes wil gebruiken met quotes. Want je wil niet te veel tekst op je foto, maar zo een leuke spreuk is altijd mooi. In de box zaten drie grote cards:

PBJ1

Maar waar ik nog meer fan van ben, zijn de 10 kleine kaartjes die erin zaten. Deze zijn veel makkelijker te combineren met een boek en bloemen of een kaars op één foto omdat ze minder ruimte in beslag nemen:

PBJ3.jpg

Er zaten ook 5 prachtige boekenleggers in:

PBJ2.jpg

En om het helemaal compleet te maken, maakte RomeMadeCandles een super mooie kaars die heerlijk ruikt en zat er een schattig zeepje in:

PBJ4.jpg

Ik ben echt fan van deze box en kan niet wachten tot ProudBookJunk opnieuw een box gaat maken! De prijs viel heel erg goed mee en de inhoud is voor elke bookstagrammer de hemel op aarde. Heerlijk!

Valerie

 

Eén gedachte over “Unboxing: ‘Winter Box’ – Proud Book Junk”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s