Wat lees ik in maart?

Het is alweer bijna maart, februari is voorbij gevlogen. Het was voor mij een maand vol werken en lezen. Ik kijk er naar uit om jullie te kunnen vertellen wat ik in maart allemaal ga lezen.

Als eerste ga ik Storm lezen. Dit is het vervolg op De Zeven Zussen, geschreven door Lucinda Riley. Het is het tweede boek in de reeks en ik kan niet wachten om te beginnen. Ik heb enkele uren geleden het laatste blad van het eerste deel gelezen en ben super benieuwd naar wat dit boek me te vertellen heeft. Het is net als het vorige boek een echte kanjer.

Na deze kanjer ga ik voor Dare to fall van Estelle Maskame. Dit boek is wat dunner en staat al een tijdje op mijn boekenplank te wachten. Waarom dit zo is, kan je lezen in een van de vorige artikels die ik schreef: waarom boeken maandenlang ongelezen blijven liggen.

Ten slotte kijk ik ook heel erg uit naar het boek De Overlevenden van auteur Alexandra Bracken. Dit boek is weer een heel ander genren, maar heeft mijn nieuwsgierigheid geprikkeld. Met dit boek is ook mijn samenwerking aan deze blog begonnen. Valerie vroeg me of ik het zag zitten om deze te lezen en nu kan ik daar eindelijk aan beginnen. Ik ben zo benieuwd!

Voor maart zijn het niet zo geweldig veel boeken. Dit is omdat het gewoon echt dikke boeken zijn waar ik wel een tijdje aan zal bezig zijn. Ik kan alvast niet wachten om te beginnen met lezen!

Dit artikel werd geschreven door gastblogger Lore.

Eén gedachte over “Wat lees ik in maart?”

  1. Fijn lijstje! Heb dat boek van Alexanda Bracken in het Engels gelezen maar vond het niks, ben benieuwd wat jij er van vindt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s