Unboxing: De Boekenbuit Thrillerbox

Alweer een nieuw en fantastisch initiatief van Nederlands bodem! Enkele maanden geleden maakten we kennis met Boox: een nieuwe boekenbox waar je zelf kan kiezen welk thema je wil ontvangen. Deze box vormde naast de gekende Celebrate Books boxen een mooie toevoeging in de boxenmarkt. Nu Celebrate Books te kennen heeft gegeven dat ze er mee ophouden, is het voor fans van boekenboxen goed nieuws dat er ondertussen wel weer een nieuwe box is bijgekomen: De Boekenbuit. Na het succes van de Valentijnsbox kon ik niet wachten om mijn volgende Boekenbuit te openen.

Deze keer bestelde ik de thrillerbox omdat een boekenvriendin van me een vermoeden had over welk boek er zou inzitten. En dat boek wilde ik ontzettend graag toevoegen aan mijn boekencollectie. Daarnaast was ik zo’n grote fan van de Valentijnsbox en alle leuke goodies dat ik benieuwd werd of deze box even leuk zou zijn. Ik kan jullie al verklappen dat ik deze box zelfs nog leuker vind en misschien zelfs één van de beste boxen is die ik tot nu toe heb gekocht.

Maar goed. Het eerste item dat ik uit de box kon halen, was deze kaars van ProudBookJunk. Lisa heeft onlangs haar hele shop vernieuwd en ik ben fan van elk item dat zij maakt! Deze kaars is prachtig, ruikt heerlijk en heeft een leuk bedeltje, wat ik erg origineel vind en waardoor ze zich onderscheidt van andere kaarsen.

kaars-pbj-bb.jpg

Het tweede item was dit blokje met post-its. Als student kan ik dat uiteraard altijd gebruiken.

En toen vond ik iets wat ik echt helemaal te gek vind: een bullet journal. Ik heb er zelf al een en ik kan echt niet meer zonder. Mijn volledige planning voor de blog, al mijn nog te lezen boeken en allemaal andere lijstjes hou ik hierin bij. Maar deze bullet is zo mooi! Het motiefje is prachtig en ik vind het een fantastisch item dat ik nog nooit in een box ben tegengekomen.

Bullet journal BB

En alsof dat nog niet genoeg was, zaten er ook leuke spulletjes bij die je kan gebruiken voor je bullet journal zodat je meteen aan de slag kan. De box bevatte namelijk washi tape (plakband met een leuk motiefje) en een kalligrafie set!

tape en kalligrafie BB

Voor tijdens deze koude dagen is het altijd leuk om met een tas koffie of thee op de bank te kruipen:

koffie BB

En dan eindelijk waar iedereen op zit te wachten: het boek! Mijn boekenvriendin had gelijk. Een net verschenen thriller, geschreven door twee Nederlandse auteurs. Het boek in deze box is: Meedogenloos.

boek-bb.jpg

Alweer een fantastische box van De Boekenbuit. Ik vind dat je echt waar krijgt voor je geld want elke box bevat enorm veel goodies die elke keer weer even origineel zijn. Niet de standaard boekenleggers die je elke keer in een box terugvindt, maar leuke spulletjes voor boekenwurmen!

Neem zeker een kijkje op de website van De Boekenbuit!

Valerie

2 gedachten over “Unboxing: De Boekenbuit Thrillerbox”

  1. Wat een superleuke box! De boekenkaars is echt briljant. Ik ben heel benieuwd hoe je het boek vindt. Dit weekend net weer om er mee op de bank te kruipen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s