Dit is mijn favoriete uitgever omdat…

Op dag drie zouden we graag eens andere mensen in de kijker zetten dan bloggers, auteurs of illustratoren. Want dankzij alle lieve uitgevers kunnen wij genieten van heerlijke boeken (én van deze winacties, dus even een groot applaus en een diepe buiging graag). Daarom zoeken we vandaag een antwoord op deze zin:

Dit is mijn favoriete uitgever omdat…’

Wat kan je winnen?
We verloten 3 exemplaren van Oorsprong van Dan Brown. Dat betekent dat de 3 grappigste, ontroerendste, flauwste, origineelste, meest realistische redenen elk een boek winnen.

Hoe neem je deel?
Post onder het Facebookbericht jouw favoriete uitgever in de reacties. De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 30 september. Vergeet bij deze actie niet om zowel een uitgever als motivatie neer te schrijven!
Zorg ervoor dat je ook de Facebookpagina van Valeries Boekenwereld een like geeft. Anders is je deelname niet geldig!

Opmerking
Onder de deelnemers die aan elke actie meedoen, verloten we ook een DUOTICKET VOOR DE BOEKENBEURS IN ANTWERPEN! (Ja dit hoort in grote letters want dit wil je niet missen, geloof me)

Opnieuw geeft Lore even de voorzet:

Dit is mijn favoriete uitgever omdat…
Mijn favoriete uitgever is uitgeverij Xander. Ik lees ontzettend graag boeken van uitgeverij Xander. Zoals bijvoorbeeld de boeken van Christina Lauren. Stuk voor stuk zijn het boeken die je niet meer loslaten en waar je een gigantische bookhangover aan over houdt. De boeken zijn steeds prachtexemplaren, de covers zijn ontzettend mooi en de verhalen lezen zeer vlot.’ (En ik kan enkel beamen dat dit een heerlijke uitgever is)

Veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s