Bookhaul oktober

Oktober is nog niet helemaal voorbij, maar mijn stapel boeken is deze maand enorm gegroeid. Natuurlijk heeft dat te maken met alle mooie boeken die rond deze periode verschijnen! En ergens heeft dat misschien ook te maken met de Boekenbeurs in Antwerpen die heel binnenkort weer van start gaat. Maar daarover vertelde ik jullie eergisteren al het nodige.

Zoals je kan zien op de foto voegde ik deze maand 16 boeken toe aan mijn mooie collectie. Hiervan kocht ik 3 boeken (1 boek tweedehands en 2 boeken nieuw) en de rest zijn recensie-exemplaren van alle fantastische uitgevers, waarvoor mijn uiterste dank.

Ik kocht begin deze maand het boek Dit is allemaal waar tweedehands van een andere lezer. Aangezien Marloes zo positief was over dit boek kan ik moeilijk anders en was ik eigenlijk heel erg benieuwd. Vorige week kocht ik Het perfecte meisje van Anja Feliers naar aanloop van de Boekenbeurs zodat ik het boek kan laten signeren en zwichtte ik ook voor 67 seconden van Rayon Renolds, uitgegeven bij Blossom Books.

Ik ontving begin deze maand het heerlijke en spannende boek Fright Night van Maren Stoffels en las het boek in een ruk uit. De recensie mag je volgende week verwachten! Daarnaast ontving ik ook De Leugenaar van Stephen Fry. De aandachtige lezers onder jullie herkennen deze naam waarschijnlijk uit een eerdere recensie. Ik was namelijk in de wolken van Mythos, een hervertelling van de Griekse mythologie door dezelfde auteur. Daardoor kon ik dit boek niet laten liggen en verwacht ik er heel veel van.

Van L&M Books ontving ik het allernieuwste boek van Bart Moeyaert en naar aanleiding van de Boekenbeurs las ik dit boek al uit. Een typische Moeyaert wat mij betreft en o zo mooi! Tegenwoordig heet iedereen Sorry is prachtig! Ook ontving ik van dezelfde uitgever De nachtroos van niemand minder dan Lucinda Riley, auteur van De zeven zussen. Dit heeft geen uitleg meer nodig 😉

Daarnaast mag ik van Ambo Anthos Het rode adresboek lezen, wat een bijzonder boek is want het startte eigenlijk als blog. Toen op kantoor enkele dagen later Wat als dit het is binnenkwam, wist ik dat ik dit boek sowieso ging lezen, want ik hoor er zulke goede dingen over. Uitgeverij Angèle contacteerde me afgelopen week om te vragen of ik interesse had in Gras van Koen Strobbe, een Belgisch auteur die ik elk jaar zie zitten op de beurs, maar waar ik tot nu toe nog niets van gelezen heb. Ik ben heel benieuwd naar zijn talent.

Het nieuwste boek van Luc Descamps Tot later en het nieuwe boek van Chinouk Thijssen Truth or Dance mochten natuurlijk niet ontbreken! Daarbij ontving ik nog twee spannende titels: IJsengel van Nathalie Pagie en De laatste halte van Wendy Brokers. Als laatste ontving ik ook nog Mag ik even iets tegen je aanhouden?, een prachtig boek over onze taal en Een zelfgekozen einde, een boek met een thema dat een speciale plek heeft in mijn leven. Maar daarover later meer…

Hoeveel boeken kochten jullie?

 

Eén gedachte over “Bookhaul oktober”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s