Unboxing De Boekenbui december YA

Ik bestelde in de laatste maand van 2018 de Young Adult-box van De Boekenbuit en was enorm verrast met de overvolle doos die ik kreeg. Kijk je mee wat er allemaal inzat?

Allereerst vond ik de kussensloop. Hij voelt wat ruw aan maar is echt een hebbedingetje voor elke boekenliefhebber! Een heel origineel item ook. Daarna vond ik de prachtige sleutelhanger met de zwarte kat (man, ik hou van katten én van sleutelhangers). In de box zat de volledige trilogie van Eva Linden met Maanziek, Alpengloed en Avondster. En bij elk boek zat ook de boekenlegger die bij het boek hoort, leuk hoor! Ik dacht dat het hier wel ongeveer zou ophouden, maar Yvonne van De Boekenbuit heeft zichzelf met deze box echt overtroffen. Zo zat er nog een armbandje in met een maantje aan, een spiegeltje van Alpengloed, een mooie ketting, twee balpennen, een lippenbalsem en als extra leuk dingetje: thee!! Ik ben echt heel erg tevreden en verrast door deze box en de fantastische inhoud.

Ben je benieuwd welke boxen De Boekenbuit voor 2019 in petto heeft? Check hier de website en bestel nu je box van januari!

 

Eén gedachte over “Unboxing De Boekenbui december YA”

  1. Ik ben superblij dat de box je zo goed bevallen is! Mocht je ooit in Leuven (BE) komen, moet je vragen naar de theemagiër (hij heeft deze thee speciaal voor het boek gemaakt 😉 ). Alvast heel veel leesplezier gewenst, en doe Lizzie de groetjes van me ❤

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s