Magical Stories: samenkomst 2 november

Op 2 november kwamen we opnieuw samen met onze boekenclub Magical Stories! Dit keer beloofde het een speciale editie te worden want we mochten plaatsnemen op… de Boekenbeurs!

We vonden het allemaal best wel groots en spannend: onze naam op projectie, wij op een podium… Maar uiteindelijk deden we wat altijd doen: onze liefde voor boeken delen!

Met z’n zessen bespraken we dit keer Het meisjesmanifest van Carlie van Tongeren die je kan kennen van Heerestraat en Rozenlaan. Het boek verscheen bij Blossom Books (en L&M Books). Chelsey en ik vonden het een heel sterk boek met enkele kleine puntjes van kritiek en ook de aanwezige lezers deelden onze mening. Het boek kreeg enkel 4, 4,5 en 5 sterren van ons! Dus knappe punten voor Carlie!

Deze boekenclub was een beetje korter dan anders aangezien we natuurlijk geen halve dag het podium konden bezetten… šŸ˜‰
Dus we hadden geen spel voorbereid, maar dat is natuurlijk niet nodig op de Boekenbeurs want dat is voor ons als boekenfans echt een grote speeltuin!

De recensies van Chelsey en mezelf komen binnenkort online!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s