Favoriete boeken januari

Januari was een lange maand… Maar het is februari en dat betekent dat ik nog één keer wil terugkijken naar vorige maand!

Ik las heel wat boeken in januari en er zaten enkele prachtige boeken tussen. Maar er was één boek dat er voor mij echt uitsprong. Enerzijds omdat het mij compleet verraste en ik het niet had verwacht zo te genieten van dit boek, maar ook omdat het een steengoede thriller is.

Honderd Kamers

Mijn favoriete boek van januari was Honderd kamers van Maxime Paredis, verschenen bij Kramat. Het is in alle opzichten een perfecte thriller: mysterieuze cover, enorm veel spanning, een heerlijke opbouw en een onverwacht einde. Deze jonge auteur, nog maar 30 jaar, schreef een ijzersterk debuut en ik ben heel benieuwd wat we nog van hem mogen verwachten.

Waar gaat het boek over?
Emma vindt een oud, gehavend dagboek in een rommelige kamer van het enorme landhuis waar ze woont. Samen met haar zus Robin probeert ze de oorsprong van het boekje te achterhalen. Maar geleidelijk raken ze ervan overtuigd dat ze op het spoor van een verschrikkelijk geheim zijn beland.
Wanneer Sofie met haar jonge gezin naar hetzelfde landgoed verhuist, begint ze
onverklaarbare dingen te zien. Bovendien gedraagt haar echtgenoot zich anders dan normaal. Slaat haar verbeelding op hol of is er meer aan de hand?

De recensie volgt binnenkort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s